Mainos

Nuorten traaginen autokolari Vesannolla - yksi kuoli ja useita loukkaantui

Pohjois-Savossa, Vesannolla on tapahtunut vakava kahden henkilöauton nokkakolari. Poliisin mukaan yksi matkustajana ollut nuori menehtyi ja neljä loukkaantui.

Onnettomuus tapahtui Vesannolla Simolantien ja Suonenjoentien risteyksessä kello 23 jälkeen, kun Simolantieltä kääntyi henkilöauto ajosuunnassaan vasemmalle Suonenjoentielle Vesannon suuntaan. Samaan aikaan ajoi henkilöauto Suonenjoentietä Suonenjoen suuntaan. Molemmat autot yrittivät väistää toisiaan Suonenjoentiellä, mutta törmäsivät toistensa keulaan.

Suonenjoentietä ajaneessa autossa oli neljä nuorta. Auton etupenkillä istunut vuonna 1993 syntynyt sonkajärveläinen mies menehtyi ja vuotta vanhempi kuopiolainen mieskuljettaja loukkaantui. Lisäksi takapenkillä olleet vuonna 1993 syntyneet tyttö ja poika loukkaantuivat.

Simolantieltä ajaneessa autossa oli kaksi henkilöä ja sitä kuljetti vuonna 1991 syntynyt vesantolainen mies, joka myöskin loukkaantui.

Tapahtumapaikalla nopeusrajoitus oli 50 kilometriä tunnissa. Poliisi tutkii tapahtumaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuoleman tuottamuksena.

Onnettomuuspaikalla oli pelastusyksiköitä Vesannolta, Tervosta ja Suonenjoelta sekä pelastushelikopteri Ilmari.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.