Mainos

Nuorten itsemurha-aalto Walesissa - kulttia epäillään

Walesilainen 130 000 asukkaan Bridgendin kaupunki on ihmeissään ja suruissaan. Koiran ulkoiluttaja löysi tänään 16-vuotiaan tytön ruumiin roikkumasta puusta. Kyseessä oli jo seitsemästoista nuoren itsemurhatapaus kaupungissa reilun vuoden aikana.

Huhut itsemurhakultista ovat voimistuneet, vaikka poliisi vakuuttaakin etteivät itsemurhat ole yhteydessä toisiinsa. Osa itsemurhan tehneistä ei ole tiettävästi ollut missään yhteydessä toisiinsa. Poliisi on kuitenkin takavarikoinut itsemurhan tehneiden tietokoneet selvittäkseen ovatko nuoret vierailleet esimerkiksi samoilla internetin keskustelupalstoilla.

Poliisin asettaman erikoisryhmän lisäksi itsemurhia tutkii yksityisetsivä Ian Crosby. Hän lupaa viiden tuhannen punnan eli vajaan seitsemän tuhannen euron palkkion tärkeistä vihjeistä. Crosby uumoilee, että itsemurhien syistä tietävät nuoret eivät ehkä uskalla puhua poliisille.

Papyrus-niminen hyväntekeväisyysjärjestö puolestaan sanoo, että sillä on todisteita, joiden mukaan kuuden viime vuoden aikana Britanniassa on 27 nuorta tehnyt itsemurhan, joihin on kannustettu internet-sivustoilla.

(MTV3-Sky News)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.