Nuorten brittituristien raaka surma järkyttää Thaimaan lomasaarella

Thaimaan poliisi jatkaa kahden nuoren brittituristin murhaajan tai murhaajien etsintää Koh Taon turistisaarella.

24-vuotiaan David Millerin ja 23-vuotiaan Hannah Witheridgen puolialastomat ruumiit löytyivät rannalta eilen noin sadan metrin päässä paikasta, jossa oli vietetty yöllä rantajuhlia.

Molemmissa uhreissa oli erittäin raakoja väkivallan merkkejä. Poliisi uskoo, että lähistöltä löytynyttä veristä kuokkaa käytettiin murha-aseena.

The Guardian -lehti kertoo, että poliisi epäilee surmasta tuntematonta siirtolaistyöntekijää. Epäilynsä poliisi perustaa valvontakameravideon kuvaan. Siinä Miller ja Witheridge kävelevät käsi kädessä ja heitä seuraa tuntematon mieshahmo. Lisäksi jotkin silminnäkijähavainnot viittaavat siihen, että surmaaja olisi siirtolainen. Poliisi kuitenkin korostaa, että kyseessä on ainoastaan yksi tutkintalinja.

– Tällä hetkellä tarkistamme asunnot, hotellit ja baarit, joissa työskentelee tai asuu siirtolaistyöntekijöitä, kertoo tutkintaa johtava kenraalimajuri Kiattipong Khawsamang The Guardianissa.

Tiettävästi uhrit eivät olleet pariskunta, vaan he olivat tavanneet toisensa vasta Koh Taolla.

Murhan pelätään tahrivan pahasti Thaimaan mainetta turistikohteena. Thaimaassa pitkään kytenyt poliittinen kriisi on jo vaikuttanut negatiivisesti maan matkailuun.

Lue myös:

    Uusimmat