Mainos

Nuorisojoukko ryösti miehen Helsingissä - nuorin epäilty vasta 14-vuotias

Poliisi on ottanut kiinni neljä nuorta epäiltyinä Helsingin Lauttasaaressa viikonloppuna tapahtuneeseesta ryöstöstä.

Kaikkiaan epäiltyjä on viisi, mutta joukon nuorinta eli 14-vuotiasta poikaa ei voida ikänsä vuoksi pitää kiinniotettuna. Muut epäillyt ovat 16-vuotiaita.

Porukan epäillään ryöstäneen ja pahoinpidelleen parikymppisen miehen bussipysäkillä sunnuntaina hieman puolenyön jälkeen.

– Tapahtumat olivat alkaneet rahan pummaamisesta ja sitten tilanne oli edennyt niin, että uhriin on käyty kiinni ja häntä on potkittu maassa. Yhdellä oli ollut mukanaan jonkinlainen puunpätkä, jolla asianomistajaa oli lyöty, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitokselta.

Uhri sai tilanteessa ruhjevammoja ja häneltä vietiin tilanteessa lompakko ja matkapuhelin. Kolme epäillyistä saatiin kiinni heti samana yönä ja neljäs otettiin kiinni eilisiltana.

Halmeen mukaan osa epäillyistä on ollut poliisin kanssa tekemisissä aiemminkin. Hän kuitenkin sanoo, ettei kellään ole ollut tekemistä esimerkiksi Helsingin Alppipuistossa tai Vantaan Heurekassa loppukesällä tapahtuneiden ryöstöjen kanssa.

Kuluneen syksyn aikana poliisi on ottanut kiinni nuoria epäiltynä yhteensä 70 pahoinpitelystä eri puolillä pääkaupunkiseutua. Poliisin mukaan kyse on ollut kaveriporukoista, jotka ovat löyhästi liittyneet toisiinsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.