Mainos

Nuorisojoukko pahoinpiteli 12-vuotiasta: Uhrille toisen asteen palovammoja kasvoihin

12-vuotias halikkolaispoika joutui eilen alkuillasta nuorisojoukon  pahoinpitelemäksi Halikon keskustassa Salossa.

Pyörällä liikkeellä ollut poika oli palaamassa noin kello viiden aikaan kioskilta, kun 5 - 6 nuoren iältään noin 15 -16 vuotiaan pojan  joukko pysäytti pojan Halikon kirjaston luona ja esti tätä jatkamasta matkaansa.

Nuoret vaativat pojalta rahaa. Pojan sanottua, ettei tällä ollut rahaa alkoi kolme pojista töniä 12-vuotiasta ja muun muassa tuuppia tätä päin kirjaston seinää.

Yksi päällekävijöistä haki tämän jälkeen läheisestä keräyspisteestä sanomalehden ja sytytti sen palamaan. Pahoinpitelijä ryhtyi polttamaan poikaa kasvoihin ja käteen. Tämän jälkeen nuoret poistuivat mopoineen paikalta.

Poika sai polttamisesta palovammoja kauttaaltaan kasvoihinsa. Osa on vakavuusasteeltaan toisen asteen palovammoja, ja muun muassa hänen kulmakarvansa paloivat. Uhri sai palovammoja myös toiseen käteensä.

Tapahtumapaikan lähistöllä oli tiettävästi ollut isompi joukko ihmisiä, erityisesti nuoria, jotka eivät liity tapahtumaan.

Poliisi toivookin jotain asiasta tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä Salon poliisiin, joko numeroon 0295 417 466, tai 0295 417 467.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.