Mainos

Nuori yritti peruuttaa poliisin päälle Salossa

Nuorukaisella ei ole ajokorttia. Häntä epäillään murhan yrityksen lisäksi muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta sekä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi epäilee nuorta salolaismiestä poliisin murhan yrityksestä. 16-vuotias, päihtynyt nuorukainen peruutti pakettiautolla keskiviikon vastaisena yönä Salon keskustassa päin seinää niin, että häntä puhuttamaan tullut konstaapeli raahautui jonkin matkaa auton mukana. Poliisi välttyi vammoilta.

Poliisi pysäytti pojan ajaman pakettiauton, jota poliisi epäili varastetuksi. Kun konstaapeli avasi oven, nuorukainen lähti peruuttamaan voimakkaasti. Poliisi juuttui oven väliin kiinni.

16-vuotias jatkoi peruuttamista, kunnes pakettiauto törmäsi päin seinää. Poliisin mukaan nuorukainen oli huomannut konstaapelin jääneen oveen kiinni.

Kuljettaja pakeni paikalta, mutta hänet saatiin myöhemmin kiinni ja pidätettyä.

Nuorukaisella ei ole ajokorttia. Häntä epäillään murhan yrityksen lisäksi muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Pakettiautossa mukana ollutta toista nuorukaista epäillään muun muassa yllyttämisestä murhan yritykseen. Hän on 16-vuotias.

Tapausta tutkivan komisario Stephan Sundqvistin mukaan molemmat nuoret miehet ovat tulleet poliisin tutuiksi erilaisista omaisuusrikoksista.

- Koska pääepäilty on jo täyttänyt 15 vuotta, hän on teoistaan rikosoikeudellisessa vastuussa. Nuoren iän vuoksi kuulusteluihin saavat tulla mukaan vanhemmat ja sosiaalitoimen edustaja, Sundqvist sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.