Mainos

Nuori mies vangittiin pahoinpitelystä Hämeeenlinnassa

Uhri ja tekijä eivät ilmeisesti tunteneet toisiaan. Uhri on edelleen sairaalassa.

Hämeenlinnan käräjäoikeus on poliisin esityksestä vanginnut vuonna 1989 syntyneen miehen epäiltynä lauantaina 10. helmikuuta aamuyöstä kävelykatu Reskalla tapahtuneeseen törkeään pahoinpitelyyn.

Mies pahoinpiteli vuonna 1967 syntyneen miehen. Tekotapa oli törkeä, sillä mies kaatoi uhrin maahan ja sen jälkeen potki uhria ylävartaloon ja päähän. Lopuksi mies heitti läheltä ottamansa pyörän miehen päälle.

Pahoinpitelyn uhri menetti tajuntansa. Uhrille tuli murtumia nenä- ja poskiluuhun. Nämä vammat vaativat leikkaushoitoa. Miehellä on myös lievä aivoruhjevamma. Hän on edelleen hoidettavana sairaalassa. Poliisi on päässyt alustavasti puhuttamaan uhria.

Uhri ja tekijä eivät ilmeisesti tunteneet toisiaan. Poliisin näkyvä paikalla olokaan ei estänyt tapahtumaa, tapahtumahetkellä kävelykadun molemmissa päissä oli poliisipartiot. Partiot huomasivat toisia tehtäviä hoitaessaan pahoinpitelyn. Koko tapahtuma kävi hyvin nopeasti ja tekijä yritti juosten poistua paikalta. Poliisi juoksi miehen kuitenkin kiinni.

Teko on niin vakava, että poliisi päätti esittää miehen vangitsemista. Käräjäoikeus vangitsikin miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeään pahoinpitelyyn. Törkeästä pahoinpitelystä on säädetty rangaistukseksi vähintään vuosi ja enintään kymmenen vuotta vankeutta. Poliisi kaipaa edelleen silminnäkijä havaintoja pahoinpitelystä numeroon (03) 65161.

(MTV3)

Aikaisemmin tapauksesta:
(11.02.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.