Mainos

Nuori mies pyysi apua petipuuhiin Facebookissa – keräsi tykkääjien vyöryn

Norjalainen nuorimies sai viime viikolla melkoisen opetuksen Facebookin voimasta.

Noin parikymppinen Petter Kverneng julkaisi Facebookissa kuvan, jossa hän poseerasi naispuolisen ystävänsä kanssa. Kuvassaan Kverneng pyysi apua, jotta pääsisi tytön kanssa sänkyyn.

– Cathrine sanoo, että jos saan miljoona tykkäystä, hän harrastaa seksiä kanssani, luki Kvernengin esittelemässä kyltissä.

Kuva julkaistiin Facebookissa 17. tammikuuta. Miljoona tykkääjää tuli täyteen jo noin vuorokautta myöhemmin.

Tykkääjät täyttyivät, vaikka Kverneng itse ehti ottaa jo kuvan pois Facebookista. Kverneng päätyi poistamaan kuvan, kun tykkäyksiä oli noin puoli miljoonaa.

– Kuva oli tarkoitettu vitsiksi kaveriporukallemme. Olin itse arvellut, että saisimme ehkä noin sata tykkäystä, Kverneng kertoi perjantaina paikallislehti Verdalingenin nettisivuilla.

Kuva oli kuitenkin ehtinyt levitä jo lukuisille muille käyttäjille ja päätyi lopulta takaisin myös Kvernengin Facebook-sivulle.

Suuri kysymys onkin, toteutuuko kuvan lupaus yli miljoonaan tykkääjän myötä. Kverneng itse suhtautui asiaan epäröivästi, vaikka totesikin itse olevansa valmis leikkiin.

– Minä ja Cathrine emme ole pari tai mitään sellaista. Tunnemme toisemme lukiosta emmekä ole koskaan ollut enemmän kuin ystäviä.

– Omalta osaltani näe mitään syytä laistaa tästä, mutta ehkä hän mieluummin haluaa niin, Kverneng totesi Verdalingenissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.