Mainos

Nuori mies pahoinpideltiin kuoliaaksi

Nuori mies puukotettiin kuoliaaksi Helsingin Oulunkylässä sunnuntaina aamuyöllä. Poliisi on pidättänyt teosta epäiltynä 18-vuotiaan nuorukaisen, joka on alustavasti myöntänyt aiheuttaneensa kuoleman.

Puukotus sattui kauppakeskus Ogelin lähettyvillä olevan grillin ulkopuolella sulkemisaikaan noin kello 4.50. Grillissä olivat tuolloin työvuorossa 18-vuotias nuorukainen ja hänen yrittäjäveljensä. Rakennuksen ulkopuolella oli puolestaan paljon ihmisiä.

Heidän ja grillin pöytiä ja tuoleja keräilleiden veljesten välille syntyi riitaa, joka yltyi käsirysyksi. Poliisin alustavien selvitysten mukaan kärhämään osallistui useita paikalla olleita.

Riidan päätteeksi 18-vuotias löi poliisin mukaan veitsellä paikalla ollutta 22-vuotiasta miestä kuolettavasti rintaan. Veitsen nuorukainen oli hakenut grillistä.

Silminnäkijät hälyttivät paikalle apua, ja uhria yritettiin tuloksetta elvyttää paikalla. Ambulanssin miehistö totesi miehen kuolleeksi.

Hetkeä aiemmin paikalle oli tullut autolla kaksi veljesten ystävää hakemaan näitä töistä. Auton kuljettaja oli nähnyt tappelun ja mennyt auttamaan tovereitaan. Puukotuksen jälkeen veljekset ja heidän kaksi toveriaan poistuivat paikalta.

Miehet tavoitettiin kotvan kuluttua Pukinmäestä hampurilaisravintolan pihalta. Kiinniotettaessa he eivät tehneet vastarintaa.

Poliisi tutkii juttua muun muassa tappona ja pahoinpitelynä. Kiinniotettuina olleet grilliyrittäjä ja veljesten kaksi ystävää päästettiin vapaaksi sunnuntaina.

Veljekset loukkaantuivat lievästi.

Poliisi pyytää paikalla olleita tai tapahtumasta muuten tietäviä ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroon (09) 1895332 ja muulloin numeroon (09)1894002.

Grillin ikkunoita rikottiin

Sunnuntaina iltapäivällä surmapaikalle kokoontui kymmeniä ihmisiä muistamaan uhria.

Poliisi käski väkijoukkoa hajaantumaan sen jälkeen, kun kolme grillin ikkunaa oli rikottu. Ihmisille annettiin puoli tuntia aikaa poistua, ja he lähtivät rauhallisesti paikalta.

Ikkunoiden kivittämisestä epäilty aikuinen mies viettää yönsä poliisin suojissa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.