Mainos

Nuori hip-hoppari halusi suurentaa pakaransa - kuoli komplikaatioihin Yhdysvalloissa

Nuoriin kohdistuneet laittomat plastiikkakirurgiset toimenpiteet puhuttavat maailmalla. The Sun -lehti kertoo traagisesta tapauksesta, jossa parikymppinen brittiläinen hip-hop-tähdeksi haaveileva Claudia Aderotimi kuoli plastiikkakirurgiasta aiheutuneisiin komplikaatioihin.

Claudia Aderotimi halusi tulla kuuluisaksi hip-hop-tähdeksi, mutta joutui maksamaan siitä koko elämänsä. Claudia koki, ettei pääse urallaan eteenpäin ja uskoi liian litteiden pakaroiden olevan menestyksensä esteenä. Niinpä nuori britti matkusti viime marraskuussa muutaman ystävättärensä kanssa Yhdysvaltoihin Philadelphiaan toimenpiteeseen, jossa hänen pakaroihinsa ruiskutettiin muotoja lisäävää ainetta.

Toimenpide tehtiin hotellissa ja se paljastui sittemmin laittomaksi. Alle vuorokaudessa tapahtumasta Claudia sai tuskallisen rintakipukohtauksen ja hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa hän kuoli tuskiinsa. Sittemmin paljastui, että edes perhe Britanniassa ei tiennyt, että tytär oli matkustanut Philadelphiaan kauneusleikkaukseen. Toimenpiteestä Claudia oli maksanut 1000 puntaa.

Ongelma tiedossa Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa useita naisia on pidätetty laittomasta plastiikkakirurgiasta. Viime vuonna Argentiinan missi Solange Magano, 38, kuoli kauneusleikkauksesta aiheutuneisiin komplikaatioihin Yhdysvalloissa.

Claudian tapauksessa ketään ei vielä ole pidätetty. Ainakin yksi nainen on kuitenkin epäiltynä sähköpostin lähettämisestä ja tyttöjen houkuttelemisesta toimenpiteisiin Yhdysvaltoihin.

Eräs Britannian kuuluisimmista plastiikkakirurgeista kommentoi Claudian tapausta kuin venäläiseksi ruletiksi.

- Oikein tehtynä pakaroita suurennetaan pehmeillä silikoni-implanteilla, ruiskutettavia aineita ei saisi koskaan käyttää, sillä vaikutukset ovat täysin arvaamattomat, hän painottaa.

Takapuolen suurentaminen ei ole kovin yleistä. Tämän takia Claudiankin piti matkustaa Britanniasta aina Yhdysvaltoihin asti toteuttaakseen unelmansa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.