Mainos

Nuoret riitelivät parkkipaikalla - yksi kuoli auton alle

Nuori mies kuoli viime yönä joukkoriitelyn jälkeen parkkipaikalle Keravalla. Aamuyöllä neljän aikaan vuonna 1991 syntynyt mies jäi farmariauton alle kaupan pysäköintipaikalla.

Parkkipaikalle tulleiden henkilöiden ja siellä jo olleen nuorisoporukan välille oli tullut riitaa. Riita oli yltynyt suunsoitoksi ja mahdollisesti käsirysyksi, pahoinpitelyksi tai pahoinpitelyn yritykseksi. Nahistelu jatkui, ja osa porukasta nousi farmariautoon ja yritti poistua paikalta. Tällöin poliisin mukaan osa toisen porukan jäsenistä yritti estää auton poistumista, koska farmariautosta oli rikottu kaksi ikkunaa ja uudehkon auton pelleissä oli näkyvissä tuoreita kosketusjälkiä.

Kuljettaja on kertomansa mukaan yrittänyt lähteä pois parkkipaikalta. Kun auto oli jo liikkeellä, toisen porukan mukana ollut mies joutui keulan alle ja edelleen puristuksiin auton etuosan alle. Hän menehtyi saamiinsa vammoihin tapahtumapaikalla.

Poliisi on ottanut tapauksesta kiinni kaksi miestä, auton kuljettajan ja erään toisen paikalla olleen miehen. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Toista epäillään pahoinpitelystä. Kuljettaja puhalsi 0,1 promillea ja kertoi juoneensa yhden oluen.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä Järvenpään poliisiin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.