Mainos

Nuorenparin sentinvenytys loppui 1,5 miljoonan voittoon

Viikolla 26 jaossa ollut Veikkauksen Jokerin muhkea voittopotti on osunut nuoren pariskunnan kohdalle. Nuorenparin tilin saldo vaihtui muutamasta eurosta 1,5 miljoonaan euroon, kun Nurmon Mini-Manissa myydyn Lauantai-Jokerin täysosuma tuli heille kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Veikkauksen tiedotteen mukaan mies oli pelannut ensimmäistä kertaa vuosiin yhden rivin Lottoa, jonka yhteydessä hän oli ottanut Jokerin molempiin suuntiin. Pariskunta eleli viikonlopun ja alkuviikon onnellisen tietämättömänä kohdalle osuneesta voitosta. Keskiviikkona olohuoneen pöydällä lojunut kuponki tarkastettiin pikaisesti ennen roskiin heittämistä.

- Teksti-tv:stä tarkistin numerot. Lotossa oli vaivaiset yksi oikein ja sitä jo siinä naureskeltiin. Vaan mukaan tulleessa Jokerissa olikin sitten täysosuma, kertoo toinen voittajista.

Voittajat ihmettelivät suurta voittosummaa. Teksti-tv:n mukaan summa oli mennyt kahdelle ja harvoin pelaava pariskunta luuli saaneensa puolet 750 000 eurosta eli 375 000 euroa. Vasta läheisellä veikkauspelien myyntipaikassa paljastui potin suuruus.

- Vielä kaupasta lähtiessämme luulimme voittaneemme vajaa neljäsataatuhatta. Paikan päällä istuskelleesta miesporukasta yksi kuitenkin juoksi peräämme ja huikkasi, että Jokerihan oli molempiin suuntiin ja potti on 1,5 miljoonaa euroa.

"Voitto tuntuu uskomattomalta"

Muhkea voitto tuntui nuoresta parista niin suurelta, ettei siitä osannut ensin oikein edes iloita.

- Kun on pitkään elänyt pienillä tuloilla ja läheltä seurannut muidenkin taistelua ikuisesta rahapulasta, niin näin suuren voiton sattuminen omalle kohdalle tuntui uskomattomalta, kertovat voittajat Veikkauksen tiedotteessa.

Voittajien yhteiselämä on vasta alussa ja voitto tuo turvaa niin tulevaan perhe- kuin työelämäänkin.

- Raha ei tuo onnea, mutta on ihanaa, kun nyt voi tehdä töitä tekemisen ilosta, eikä tarvitse miettiä sitä, mistä saisi rahaa, iloitsee omasta yrityksestä haaveilevat voittajat. Jossain vaiheessa perhekin varmasti kasvaa ja raha tuo turvallisuutta muuttuvaan tilanteeseen, nuoripari miettii.

Nuorilla voittajilla jalat ovat tukevasti maassa, eikä elämää aiota laittaa täysin uusiksi. Suunnitelmissa ei ole talon tai ökyauton ostaminen. Haaveissa on kuitenkin matka johonkin ihanaan kohteeseen - ihan turistiluokassa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.