Mainos

Nuoren Keskustan Liitto syyttää SDP:tä rikollisesta toiminnasta

Suomen suurimman poliittisen nuorisojärjestön, Nuoren Keskustan Liiton puheenjohtajan Mikko Alkion mielestä Sundqvist-tapauksessa on oleellisin puoli jäänyt suurimmalta osalta huomaamatta. Taustalla on Alkion mukaan SDP:n röyhkeä ellei rikollinen toiminta STS-säätiön osakkeiden myynnissä.

-Tältä ajalta periytyy se poliittinenkin kiitollisuudenvelka, jota nyt Alhon ja Lipposen johdolla Sunkulle maksetaan, sanoi Alkio tänään Seinäjoella NKL:n liittokokouksen avauksessa.

Käsitellessään viime viikonlopun ylimääräisen puoluekokouksen Emu-päätöstä Alkio sanoi, että hän henkilökohtaisesti on kokenut Emu-projektin alusta saakka eri lailla kuin keskustaväen enemmistö. Alkio ilmoitti jo runsaat kaksi vuotta sitten, pyrkiessään NKL:n puheenjohtajaksi, suhtautuvansa myönteisesti Emuun. Hänen mukaansa sen toteutuminen ei ole mikään markkinoiden viimeinen vapautusprojekti, vaan osin se jopa poistaa markkinoiden negatiivisia piirteitä.

Sunnuntaina keskustan nuorisojärjestölle valitaan uusi puheenjohtaja. Vahvimpana ehdokkaana on Paavo Väyrysenkin avustajana toiminut Antti Kaikkonen. Emu-asiassa Kaikkonen on ollut puheenjohtaja Esko Ahon linjalla.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.