Nummelin pelaa taas huomenna – millä pelipaikalla?

Turkulaisia kiekkokatsojia hemmotellaan tiistai-illalla, kun TPS kohtaa Ilveksen. Yksi suomalaisen kiekkoilun legendoista, Petteri Nummelin palaa askiin yli kolmen kuukauden tauon jälkeen.

Petteri Nummelin loukkaantui SM-liigan toisella kierroksella ottelussa Vaasan Sportia vastaan. Joukkuekaverin maila vahingoitti 42-vuotiaan puolustajan silmää ja Nummelin joutui pitkälle sairauslomalle. Kauan odotettu paluu jäälle tapahtuu tiistaina kotipelissä Ilvestä vastaan.

- Viime viikolla mulla oli taas yksi lääkärintarkastus. Siellä annettiin vihreää valoa pelaamiselle. Silmä ei ole antanut mitään negatiivisia signaaleita viikonlopun aikana kun aloitin harjoittelun ja rasituksen. Toivottavasti sellaisia ei tulekaan, Nummelin sanoo MTV Sportille.

Nummelin paluu tulee TPS:lle kreivin aikaan. Joukkue pelaa kehnoa jaksoa. 15 kertaa MM-kisoissa esiintynyt Nummelin saattaa olla joukkueen ja turkulaisyleisön herätyskello.

- Niin, pienellä ryhmällä mennään. Meillä on paljon loukkaantumisia ja pari jätkää on nuorten MM-kisoissa. Kaikki tarvitaan nyt talkoisiin mukaan.

Nummelinilla ei ole oman pelin suhteen isoja odotuksia.

- Tilanne on se, että haluan auttaa joukkuetta voittamaan. On ihan sama miten itse pelaan. Nyt tarvitaan voittoja ja se vaatii mitä vaatii.

MTV Sportin tietojen mukaan Nummelin pelaa Ilvestä vastaan hyökkääjänä.

- Ei voi tietää, se nähdään Turkuhallissa tiistaina illalla. Sen voin sanoa, että maalissa en pelaa, turkulainen kiekkolegenda nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja