Novak Djokovicia kritisoinut tennistähti heitettiin ulos turnauksesta – rikkoi tapahtumajärjestäjien koronarajoituksia

Amerikkalainen tennistähti Danielle Collins heitettiin ulos World Team Tennis -tapahtumasta, kun hän rikkoi tapahtuman koronavirusrajoituksia.

WTT:n tiedotteen mukaan Collins rikkoi koronarajoituksia poistumalla luvattomasti Länsi-Virginian osavaltiosta. Tapahtumajärjestäjät suhtautuvat koronavirusrajoituksiin vakavasti, joten Collins suljettiin turnauksesta.

– Protokollastamme on kerrottu lukuisia kertoja, jotta suojelisimme pelaajien, valmentajien ja henkilökunnan terveyttä ja turvallisuutta. Se on meille tärkeää, tiedotteessa kerrotaan.

Collins kritisoi kesäkuussa ATP-listan kärkinimi Novak Djokovicia, kun miesten tenniksen ykköstähti totesi US Openissa pelaamisen olevan mahdotonta järjestäjien koronavirusrajoitusten vuoksi.

– Emme ole voineet tehdä rahaa helmikuusta lähtien. Tämä on massiivinen tilaisuus pelaajille aloittaa jälleen tienaamaan, ja yksi tähtipelaaja sanoo pelaamisen olevan vaikeaa, kun hän voi tuoda mukanaan vain yhden henkilön, eikä kokonaista seuruettaan, Collins tylytti kesäkuussa.

Lue myös:

    Uusimmat