Nova: Avioero ja lähtö radiosta – nyt puhuu Kataja

Janne Kataja avasi radiosta lähtönsä syitä Radio Novan aamuohjelmassa.

Radio Suomipopin aamushow'ta yhdessä Esko Eerikäisen kanssa reilun puolen vuoden ajan juontanut Janne Kataja jätti paikkansa yllättäen viime viikolla. Radio Novan aamun Enbuske&Linnanahde Crew -ohjelmassa Kataja avautui lähtönsä syistä.

– Perimmiltään tässä ei ole mistään ihmeellisestä kyse. Omasta halusta tuli tämä päätös, en saanut potkuja. Lätkää seuraavat tietävät, että on olemassa erilaisia tapoja pelata kiekkoa ja erilaisia suhdanteita. Ei ole myöskään kyse siitä, että olisi välit mennyt Eskon kanssa. Eerikäisen kanssa voisin hyvin kuvitella palaavani radioon, Kataja analysoi ohjelmassa

Katajan elämä on ollut suuressa myllerryksessä, sillä hometalopiinan ja radiosta lähtemisen lisäksi juontaja yllätti toukokuussa hakemalla vaimonsa kanssa avioeroa. Neljä vuotta naimisissa olleella parilla on erossa meneillään puolen vuoden harkinta-aika.

Hiljattain Katajalla oli keikalla näyttävä yleisö, kun juontajan keikkaa seurasi 700 lähihoitajaa. Tuolloin Kataja hämmensi esittelemällä itsensä sinkkuna.

– Ajattelin, että lähden siten hyvin liikkeelle, mutta siitä tulikin kiusaantunut tunnelma. Yleisö teki selväksi, että parisuhdestatuksella on merkitystä, joten harkitsen edelleen, Kataja kuvailee.

Enbuske ja Linnanahde kiusoittelivatkin Katajan testanneen esittelytyylillään markkina-arvoaan. Vakavoitunut Kataja kuitenkin korostaa avioeron harkinta-ajan tärkeyttä.

– Meillä on nyt harkinta-aika käynnissä ja se tarkoittaa sitä että harkitaan. Harkinta-aika on äärettömän hyvä juttu, se pitäisi olla ihan jokaisessa päätöksessä. Tämä avaa silmiä ja nyt on itsetutkiskelun paikka ja aika, onko valmis päätökseen ja miksi tekee sen? Nyt on hyvä ruveta harkitsemaan ihan huolella, mennä itseensä.

Määritteletkö siis itsesi sinkuksi vai et?

– En määrittele itseäni sinkuksi, siellä keikalla tosin määrittelin kun siellä oli 700 naista, Janne selventää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat