Mainos

Nordean pankkitoimihenkilöiden lakko päättyi

Nordean pankkitoimihenkilöiden lakko on päättynyt ja lähes kaikki konttorit avasivat ovensa iltapäivän kuluessa. Palkkaneuvottelut jatkuvat vielä.

Nordean pankkitoimihenkilöiden lakko on päättynyt tänään. Ammattiliitto Suora hyväksyi viime yönä saadun neuvottelutuloksen.

Lähes kaikki suljettujen konttorien työntekijät palasivat töihin iltapäivän aikana. Nordean viestinnän osastonjohtaja Ella Laurikkala on myönteisesti yllättynyt tilanteesta:

- Helsingissä alkaa olla lähes kaikki konttorit auki. Maakunnasta kaikki suuret kaupungit, jotka ovat lakon piirissä olleet, ovat saaneet suurimmat toimipisteensä auki. Ja toiminta on käynnistynyt, ehkä hiukan ontuen joillakin paikkakunnilla. Ihan kaikkia palveluita ei pystytä antamaan, mutta pääasia on, että pystytään ensiapu antamaan asiakkaille, joilta on käteinen raha loppu ja laskut ja verot menossa maksuun, Laurikkala sanoi iltapäivällä.

Laurikkalan mukaan pankeissa ei ollut pahoja ruuhkia, joskin suurimmissa konttoreissa asiakkaita oli runsaasti.

Toimihenkilöiden palkkaneuvottelut kuitenkin jatkuvat vielä, sillä mahdollisista palkankorotuksista ei päästy vielä sopuun. Osapuolet ovat sitoutuneet kehittämään pankkitoimihenkilöiden palkkausjärjestelmää siten, että vahinkovakuutusten myynnistä johtuva lisätyö ja vastuu otetaan huomioon myös palkkauksessa.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 06.02.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.