Mainos

Nordean pankkiryöstöistä epäillään samaa henkilöä - yli 20 000 euroa kateissa

Poliisi on edistynyt Helsingissä tehtyjen pankkiryöstöjen tutkinnoissa.

Tutkinnanjohtaja Jukka Larkio paljastaa MTV3 Uutisille, että huhtikuisesta Pohjois-Haagan sekä elokuisesta Töölön pankkiryöstöistä epäillään samaa henkilöä.

Ryöstäjä sai kummastakin Nordean konttorista yli 10 000 euroa, eli yhteensä yli 20 000 euroa. Ryöstösaaliit ovat edelleenkin kateissa.

– Mies on käyttänyt oikeuttaan olla puhumatta asioista. Hän ei ole siis tunnustanut tekoa, Larkio kertoo MTV3 Uutisille.

Rikoksesta epäilty 31-vuotias mies on edelleen vangittuna. Molemmat rikostapaukset ovat siirtymässä syyttäjälle syyteharkintaan lähipäivinä.

Miehen epäillään ryöstäneen aseella Nordean pankkikonttorin Pohjois-Haagassa huhtikuun 10. päivänä. Ryöstön jälkeen tekijä pakeni paikalta taksilla ja jäi taksista pois Vantaan Kaivokselassa.

Miehen epäillään ryöstäneen myös Töölössä sijaitsevan Nordean pankkikonttorin elokuun 20. päivänä, josta lähtien hänet on pidetty vangittuna. Ryöstäjä pakeni Museokadulta polkupyörällä Hietaniemen uimarannan suuntaan. Pankkiryöstäjä sai konttorista rahaa uhkaamalla pankkivirkailijaa puukolla.

MTV3 Uutisten saamien tietojen mukaan Nordean pankkiryöstöistä epäillyllä miehellä on laaja sekä värikäs rikostausta. Mies on tuomittu aikaisemmin muun muassa huumausainerikoksista, väärennöksistä, varkauksista ja ampuma-aserikkomuksista. Tuomioista voit lukea tarkemmin .

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.