Mainos

Nordbankenin osakkaat siunasivat Merita-fuusion

Meritan ja Nordbankenin fuusio etenee suunnitelmien mukaisesti. Lähes kaikki Nordbankenin osakkeenomistajat ovat hyväksyneet tarjouksen vaihtaa osakkeensa Nordbanken Holdingin osakkeiksi, Merita ilmoitti sunnuntaina.

Nordbanken Holding aikoo toteuttaa osakkeiden vaihdon tarjouksessa esitetyllä tavalla ja lunastaa loput osakkeet. Vaihtotarjouksen hyväksyneillä osakkailla on takanaan 99 prosenttia Nordbankenin äänivallasta.

Kaupankäynti Nordbankenin osakkeilla on keskeytyksissä maanantaina Tukholman pörssissä pörssilistalta ja kaupankäyntijärjestelmästä poistamista varten.
Vaihtotarjouksen hyväksymisaikaa on pidennetty keskiviikkoon. Nordbankenin osakkaat, jotka eivät ole vielä vastanneet tarjoukseen, mutta haluavat välttää lunastuksen, voivat vaihtaa Nordbanken-osakkeensa Nordbanken Holdingin osakkeisiin 10. joulukuuta saakka.

Nordbanken Holding omistaa uuden konserniyhtiön osakkeista 60 prosenttia ja äänivallasta 50 prosenttia ja Merita vastaavasti 40 prosenttia osakkeista ja 50 prosenttia äänivallasta. Ruotsin valtio omistaa Nordbankenista noin 60 prosenttia.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.