Mainos

Nora Bhatian katoaminen: Ei viitteitä rikoksesta

Pirkanmaan poliisin mukaan 14-vuotiaan Nora Bhatian katoamisessa ei ole tullut esiin viitteitä rikoksesta. - Toisaalta ei sitä voi sulkea poiskaan, ylikonstaapeli Mikko Mäkinen Akaan poliisiasemalta kertoo.

Viranomaiset ja vapaaehtoiset etsivät viime viikolla kadonnutta tyttöä Toijalan maastosta keskiviikkona, mutta tuloksetta. Keskiviikkona iltapäivällä etsinnät jatkuivat edelleen.

- Tyttö on jäänyt koulussa kiinni lintsaamisesta ja tupakanpoltosta ja saanut niistä jälki-istuntoa. Oletuksemme on, että hän on kadonnut omasta tahdostaan, Mäkinen sanoo. Bhatia lähti koulusta torstaina kello 11 aikaan.

- Mutta onko hän tehnyt jotain itselleen tai onko jotain tapahtunut. Siitä ei ole tietoa, Mäkinen toteaa.

Mäkisen mukaan on kuitenkin selvää, että kyse ei ole lapsikaappaustapauksesta, vaikka vanhempien taustalla on ero. Niin isä kuin äiti ovat antaneet apua poliisille.

Poliisi on saanut Bhatiasta kymmeniä vihjeitä eri puolilta maata, mutta ne eivät ole johtaneet tulokseen. Tyttö on edelleen kateissa.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Bhatia on nähty viimeksi Toijalassa Kurkelantiellä jehovantodistajien valtakunnansalin kohdalla torstaina 29. tammikuuta noin kello 11.20 aikaan.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja Bhatiasta numeroon 071 874 6298 tai hätänumeroon 112.

Aiemmat uutiset:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.