Mainos

Nopea apu kaunistautumiseen

Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Katja Hietasen tummat silmänaluset saivat avun peitevoiteesta. Tuote toimi myös kätevänä luomivärin pohjustajana.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katjan silmänympärysiholle ei levitetty lainkaan meikkivoidetta, joten Riia Koivisto valitsi hänelle peitevoiteen, jolla pohjustettiin luomi luomiväriä varten. Tuote taputeltiin liikkuvalle luomelle sormin. Hyvin pohjustetulle luomelle kannattaa laittaa vielä kerros puuteria ennen luomivärin levittämistä.

Peitevoiteella häivytettiin myös Katjan tummia silmänalusia. Peitevoide teki katseesta heti raikkaamman näköisen.

Peitevoide on nopea apu kaunistautumiseen. Sitä voi käyttää iholla myös ilman meikkivoidetta. Pienen tuotteen voi sujauttaa helposti meikkilaukkuun, eikä kaunistautuminen vie kauan aikaa.

Peitä näpyt kauniisti

Katjan iholla käytettiin Nivean Perfect Cover -peitevoidetta. NIVEA Perfect Cover -nestemäinen peitekynä peittää ihon pikkuvirheet täydellisesti. Peitekynä sopii myös erinomaisesti antamaan valoa tummille silmänalusille. Perfect Cover –peitekynässä on pitkä sivellin sekä automaattinen väriannostelija. Väriannostelijan avulla väri levittyy tasaisesti ihon juonteisiin ja peittää kauniisti näpyt sekä ihon pienet virheet. Värikoostumus ei ole antiseptinen, joten se sopii hyvin silmänalusille ja kuivalle iholle.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.