Nooralotta Nezirin video sekoitti sosiaalisen median – tämä liike on kerännyt miljoonia katselukertoja: "Improvisoin sen"

Pika-aituri Nooralotta Neziri julkaisi sosiaalisen median TikTokissa videon, josta muodostui todellinen somehitti. 

Neziri kuulostelee videolla, että katsojat arvaisivat hänen lajinsa. Videota on katsottu tähän mennessä 5,6 miljoonaa kertaa. Se on kerännyt yli 380 000 tykkäystä, kun yhteensä suomalaisaiturilla on tilillään reilut 470 000 tykkäystä.

Yhdeksän sekuntia kestävää videota on kommentoinut yli 11 000 kertaa ja se on jaettu yli 1200 kertaa. Nezirillä on yli 11200 seuraajaa TikTokissa ja hänen yksittäisiä videoitaa on katseltu kymmeniä tuhansia kertoja. Toiseksi katsotuin on kerännyt yli 145 000 katselukertaa.

– Tästä videosta tuli ensimmäinen somehittini TikTokissa. Valmentajani pyysi minua tekemään tietyn reisiharjoituksen, mutta en onnistunut siinä. Improvisoin sen jälkeen tämän harjoituksen. Se oli valmentajalleni ok, Neziri kertoi Instagram-tilillään.

Myös olympialaisten Instagram-tili jakoi Nezirin videon ja se on kerännyt yli 130 000 tykkäystä. Nezirin viime kausi meni pieleen loukkaantumisen takia. Kantapäävamma vaati leikkaushoitoa ja häneltä jäivät väliin MM- sekä EM-kilpailut.

Katso alta Nezirin julkaisema video.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja