Mainos

Nokian uutuuskännykkä markkinoille sovitusti

Nokian uusi matkapuhelinmalli tulee markkinoille elokuussa, mikä on yhtiön mukaan koko ajan ollut tarkoitus. Nokia kiistää huhut, joiden mukaan WAP-tekniikkaa hyödyntävän 7110-mallin kehittely olisi vienyt odotettua kauemmin.

Dagens Industri -lehti väitti lauantaina, että Nokian WAP-puhelin tulee markkinoille "reilusti myöhässä". Nokian viestintäjohtaja Tapio Hedman sanoo artikkelin pohjautuvan vääriin tietoihin.
-Osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä huhtikuussa todettiin, että 7110 tuodaan markkinoille kesällä eli toisin sanoen elokuun loppuun mennessä. Tässä aikataulussa ei ole tapahtunut muutoksia. Kyse on väärinymmärryksestä, sillä volyymitoimitukset alkavat kesän kuluessa eli elokuun loppuun mennessä.

Hedman tyrmää myös Dagens Industrin väitteet tuotekehittelyn viivästymisestä. Totta on hänen mukaansa se, että 7110 tuodaan markkinoille tuoreemmalla protokollalla kuin alun perin julkistettiin. Nokia jättää välin WAP:in 1,0-version ja siirtyy suoraan 1,1:een.

WAP- eli Wireless Application Protocol -tekniikka yhdistää Internetin puhelimiin. Nokia esitteli "mediapuhelimensa" suurella kohulla Cannesissa helmikuussa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.