Mainos

Nokian tärkeintä suurtapahtumaa leimaa johtajapula

Nokia World 2010 on alkanut tänään Lontoossa ilman selkeää johtotähteä. Tilaisuudessa puhuu eilen irtisanoutunut yhtiön johtokunnan jäsen Anssi Vanjoki. Uusi toimitusjohtaja Stephen Elop ja potkut saanut Olli-Pekka Kallasvuo loistavat poissaolollaan.

- Tietysti on mielenkiintoista nähdä se, miten paikalla olevat johtokunnan jäsenet esiintyvät. Niklas Savander avaa tapahtuman ja suurella mielenkiinnolla seurataan myös millä mielellä Anssi Vanjoki esiintyy, kertoo paikalla oleva MTV3:n toimittaja Markus Pirttijoki.

Johtajapula on vaikuttanut siten, että Lontoossa muuten aktiiviset pörssianalyytikot ovat jääneet messuilla vähemmistöksi. Median edustajia, blogaajia ja pelikehittäjiä Nokian tuotteet kuitenkin kiinnostavat. Ennakkotietojen mukaan messuille osallistuu yli 3000 henkeä, joka on enemmän väkeä kuin koskaan.

Laitepuolelta Nokialta tulee tänään muun muassa uusia Symbian 3 -laitteita.

- On vähän kahtatietoa siitä, että julkistetaanko E7-niminen yrityskäyttöön tarkoitettu kosketusnäyttöpuhelin. Näillä näkymin mediassa esitellystä lippulaivamallista N8:sta saatetaan julkistaa riisuttu noin 200 euron versio, Pirttijoki raportoi.

Näillä näkymin uudella Meego-käyttöjärjestelmällä varustetun N9-puhelimen julkistus venyy myöhemmäksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.