Mainos

Nokian Suri: Emme epäröi investointien tekemistä

Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri kertoo, ettei epäröi investointien tekemistä.

Hänen mukaansa tavoitteena on kuitenkin, että investoinnit yhdistetään tarkkaan kulukuuriin ja tuottavuuden ylläpitämiseen.  

Suri arvioi, että Nokia päätti viime vuoden vahvassa asemassa. Hän kertoo, että alkaneesta vuodesta tulee Nokialle toimeenpanon vuosi, kun viime vuosi oli uudistumisen aikaa.  

Nokia myi viime keväänä matkapuhelinyksikkönsä Microsoftille.     

Nokia kertoi tänään viimeisen vuosineljänneksensä tuloksen ja koko vuoden 2014 tuloksen.

Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri arvioi, että yhtiö voi päästä tänä vuonna pitkän ajan liikevoittotavoitteensa ylälaitaan. Tavoite on 8-11 prosenttia liikevahdosta. Suri varoittaa kuitenkin maailmantaloutta ja -politiikkaa koskevista riskeistä, jotka voivat painaa tuloksen tavoitteen alalaitaan.

Viime vuonna Nokia ylitti tavoitteensa 12,3 prosentin liikevoittoprosentilla. Nokia määrittelee tavoitteensa itse oikaisemmilla luvuilla. 

Nokian hallitukseen ehdotetaan uudeksi jäseneksi CyberCity International Limited (CCI) -yhtiön perustajaa ja puheenjohtajaa Simon Jiangia. Mårten Mickos ja Dennis Strigl ovat ilmoittaneet, että he eivät ole enää käytettävissä.

Hallitukseen valittaisiin uudelleen Vivek Badrinath, Bruce Brown, Elizabeth Doherty, Jouko Karvinen, Elizabeth Nelson, Risto Siilasmaa ja Kari Stadigh. Siilasmaa jatkaisi hallituksen puheenjohtajana ja Karvinen varapuheenjohtajana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.