Mainos

Nokian pikkujouluissa kuokkineet tuomittiin pahoinpitelystä

Kuokkavieraiden poistaminen pikkujouluista on johtanut pahoinpitelytuomioihin oikeudessa. Helsingin hovioikeus tuomitsi maanantaina toisen kuokkavieraan sakkoihin pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Tapahtumat alkoivat Helsingissä VR:n makasiineilla vuoden 2004 joulukuussa, kun järjestysmiehet poistivat Nokian pikkujouluista sinne kutsutta tulleen mieskaksikon. Miehet kuitenkin palasivat kuokkimaan juhliin, minkä jälkeen heidät poistettiin tilaisuudesta uudelleen. Tämän poistamisen yhteydessä syntyi nujakka, jossa muun muassa yhtä järjestyksenvalvojaa potkaistiin ja purtiin. Lisäksi järjestysmiehiä uhattiin tappamisella.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi molemmat kuokkavieraat 40 päiväsakkoon, ja heistä toinen valitti tuomiostaan hovioikeuteen. Helsingin hovioikeus ei muuttanut pahoinpitelytuomiota, mutta alensi tuomittuja korvauksia.

Syytteessä oli myös yksi järjestysmiehistä, jonka syyttäjä katsoi lyöneen ja potkineen toista kuokkavierasta. Tästä ei kuitenkaan löytynyt näyttöä, ja syyte järjestysmiestä vastaan hylättiin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.