Mainos

Nokian ongelmat jatkuvat Britanniassa - N97 Mini ei kelpaa

Britanniassa teleoperaattori Orange on pudottanut Nokian N97 Mini -älypuhelimen valikoimistaan. Syynä on tuotteen suuret palautusmäärät, kertovat teollisuuslähteet Mobile magazinen verkkosivuilla.

Mutta ei suksi luista Britannian markkinoilla kitkattomasti Sony Ericssonillakaan, jonka X2-mallin julkaisun teleoperaattori Vodafone on vetänyt pois.

Orange ei ole kertonut, miksi se on lopettanut N97 Minin välittämisen. Yhtiö kuitenkin vahvistaa Mobile magazinelle, että Orange ei enää jatka N97 Minin markkinointia Britanniassa. Orangen tiedottajan mukaan yhtiö aikoo kuitenkin jatkossakin pitää yllä yhteistyötä Nokian kanssa.

-Laitteessa oli paljon ongelmia, eikä pelkästään ohjelmisto-ongelmia. Se ei läpäissyt Orangella meneillään olevia testejä, jotka ovat melko tiukat, kertoo teollisuuslähde.

Sony Ericssonilta vahvistetaan, että yhtiön X2-puhelinta ei julkisteta Britanniassa Vodafonen toimesta. Sony Ercissonin tiedottajan mukaan X2:n toimitusaikataulu on lipsunut pidentyneen testauksen takia eikä tuote enää sovi Vodafonen suunnittelemaan tuoteportfolioon.

Samantapaisia ongelmia jo viime vuonna

Marraskuussa uutisoitiin, että N97 Minin "isoveli" N97 vedettiin pois Vodafonelta laitteessa esiintyneiden ongelmien takia.

Samalla uutisoitiin myös Sony Ericssonin Satiosta, jonka kauppaketju Carphone Warehouse oli laittanut jäähylle juurikin korkeiden palautusmäärien johdosta. Sation ongelmana olivat ohjelmistoviat.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.