Nokian huippu-uutuus ennakkotilaukseen

Matkapuhelinjätti Nokian uusi N8-älypuhelin on tullut ennakkotilaukseen. Nokian Online-kaupassa kerrotaan, että puhelin tulee saataville ensi kuussa ja se maksaa 499 euroa. N8 on tullut ennakkotilaukseen myös mm. Nokian USA:n verkkokauppasivuilla.

Nokian mukaan N8 soveltuu muun muassa sosiaalisen median käyttöön ja web-tv-ohjelmien katseluun. Puhelimessa on 12 megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla ja Xenon-salama. Laitteella voi kuvata myös HD-tasoisia videoita, joita voi käsitellä laitteeseen valmiiksi asennetulla editointiohjelmalla. Lisäksi yhtiö mainostaa laitteen tarjoavan Dolby Digital Plus surround -äänen.

N8-mallin ominaisuuksiin kuuluu myös Ovi Kartat -sovellus ja sen ilmaiset kävely- ja autonavigointipalvelut.

Nokian N8-älypuhelimessa on käytössä Symbian^3 -käyttöjärjestelmä. Sen ominaisuuksiin kuuluu mm. monikosketus- ja elekomennot, kuten nipistysliikezoomaus peukaloa ja etusormea liikuttamalla.

Yhtiö kertoo Symbian ^3:n parantavan puhelimen suoritusta suuremmalla muistinhallinnalla ja kehuu sen mahdollistavan sovellusten päällekkäisen käytön sekä samanaikaisten tehtävien hoitamisen tehokkaammin.

Lue myös:

    Uusimmat