Mainos

Nokian GPRS-verkko VimpelComille Moskovaan

Nokia ja johtava venäläinen GSM-operaattori VimpelCom ovat sopineet Nokian pakettivälitteisen General Packet Radio Service (GPRS) -runkoverkkoratkaisun toimittamisesta VimpelComin verkkoon Moskovaan.

Sopimukseen sisältyvä GPRS-järjestelmä mahdollistaa VimpelComin matkapuhelinasiakkaille turvallisen yhteyden Internetiin, intranetiin ja muihin IP-pohjaisiin palveluihin. Nokia toimittaa VimpelComille tukiasemaverkon GPRS-päivityksen sekä GPRS-verkkojärjestelmän. Nämä laitteet muuttavat piirikytkentäisen GSM-dataliikenteen pakettikytkentäiseksi, toimivat reitittimenä sekä keräävät ja prosessoivat laskutustietoja.

VimpelCom on Venäjän johtava matkapuhelinverkko-operaattori, joka markkinoi GSM- ja DAMPS-palveluitaan nimellä Bee Line. VimpelCom tarjoaa matkapuhelinpalveluita Moskovassa, Keski-Venäjällä, Chernozemin, Volgan ja Kaukasuksen alueilla sekä muualla Venäjällä. VimpelCom oli ensimmäinen venäläinen yritys, joka listautui New Yorkin pörssiin vuonna 1996. Viime vuoden lopussa VimpelComin verkoissa oli 352 000 tilaajaa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.