Mainos

Nokialta laajakaistaverkko Celoxille Saksaan

Saksalainen Internet-palveluja tarjoava yritys Celox on aloittanut Nokian toimittaman nopeat Internet-yhteydet mahdollistavan DSL-verkon käyttöönoton. Verkkoon on linkitetty 38 pientä ja keskisuurta kaupunkia Saksassa.

Nokia toimittaa Celoxille avaimet käteen -periaatteella DSL-verkkoratkaisun Saksaan. Toimituksiin sisältyvät CPE (customer premises equipment) -päätelaitteet ja verkkopuolelta SDHL (Single Line High-Speed DSL) -teknologiaratkaisu, joka tukee tiedonsiirtoa aina 2,3 Mbit/s nopeudella. Lisäksi sopimukseen kuuluvat asennus-, käyttöönotto- ja huoltopalvelut.

-Olemme valinneet Nokian toimittajaksemme monista syistä. Nokia on kiistatta johtava ja innovatiivinen DSL-verkkotoimittaja. Tähänastinen yhteistyömme on osoittanut, että olemme valinneet oikein: Nokian asiakaspalvelut ovat erittäin luotettavia ja ammattimaisia, sanoo toimitusjohtaja Stefan Sattler Celoxilta.

Celox otti ensimmäisen verkkonsa käyttöön kesäkuun puolivälissä Regensburgissa ja jatkaa käyttöönottoja paikkakunnittain. Tarkoitus on ottaa käyttöön yhteensä 38 verkkoa eri puolilla Saksaa.

Celox tarjoaa palveluitaan pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin ja Nokian ratkaisun avulla se kykenee tarjoamaan asiakkailleen 33-kertaisen lisänopeuden ISDN:ään verrattuna.

Celox tarjoaa DSL-laajakaistapalveluita pääasiassa yritysasiakkaille, jotka haluavat käyttää laajakaistaverkkoa 50 000 - 200 000 asukkaan alueilla. Tämä palvelu on uusi pienillä ja keskisuurilla paikkakunnilla.

Celox GmbH perustettiin vuonna 2000 ja sen pääkonttori sijaitsee Bonnissa, Saksassa. Celox tarjoaa asiakasyrityksilleen nopeita DSL-verkkopalveluita pienillä ja keskisuurilla paikkakunnilla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.