Mainos

Nokia vahvana Soneran myydyimpien listalla - Myös E7 mukana

Teleyhtiö Sonera on julkistanut viime kuun myydyimpien puhelinmallien listan. Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että lista paljastaa älypuhelinmarkkinoiden kasvun jatkuvan edelleen.

Soneran myydyimmät puhelinmallit helmikuussa suositushintoineen

Viime kuussa Soneran myydyin puhelinmalli oli Nokia C5. Applen iPhone 4 tuli toiseksi ja Nokia C7 kolmanneksi. Myös hiljattain myyntiin tullut Nokian E7 -lippulaivakännykkä on listalla kuudenneksi myydyimpänä puhelinmallina.

- Kysynnän ohella saatavuus vaikuttaa tällä hetkellä merkittävästi suosituimpien mallien listaan, ja helmikuussa mm. ZTE Blade nousi listalla vahvasti hyvän saatavuuden tukemana, toteaa Soneran mobiilipalveluiden myyntijohtaja Petri Lahtinen.

Lahtinen kertoo, että viime kuussa joka toinen Soneran myymä puhelin oli älypuhelimeksi luokiteltava laite.

- Kuluttajien kiinnostuksen ohella myös yrittäjät ovat löytäneet älypuhelinten mahdollisuudet monipuolisena työvälineenä, sanoo Lahtinen.

Älypuhelimella surffaaminen kovassa nousussa - iPhone kärjessä

Keskimääräinen tiedonsiirto tammikuussa

Soneran kytkyvalikoimassa olevien puhelinmallien keskimääräisten tiedonsiirtomäärien vertailu paljastaa, että Applen iPhone on ahkerimpien mobiilisurffaajien suosiossa.

- Älypuhelinmarkkinan vahva kasvu näkyy mobiili-internetin käytön kasvuna, sillä kärkimallien tiedonsiirtomäärät ovat kasvaneet viime syksystä noin sadalla megatavulla kuukaudessa, toteaa Lahtinen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.