Mainos

Nokia toimittaa WAP-ratkaisun Yhdysvaltoihin

Nokia ja yhdysvaltalaisoperaattori SBC Wireless ovat allekirjoittaneet monivuotisen sopimuksen WAP-ratkaisun toimittamisesta SBC Communicationsin GSM- ja TDMA-verkkoihin. Nokia toimittaa SBC Communicationsille Nokia Artuse Messaging Platform -yhdyskäytävän ja Nokia MAX -portaalin edistyneiden palveluiden kehittämiseksi SBC:n asiakkaille. Sopimukseen sisältyvät myös täydelliset asiakaspalvelut.

WAP-yhdyskäytävän ja Nokia MAX-portaalin avulla SBC Wireless kehittää portaalina toimivan kotisivun langattoman Internetin palveluille. Kotisivulla on linkkejä WAP-sovelluksiin, kuten ostos-, ravintola-, elokuva-, osakekurssi-, liikenne-, haku- ja uutispalveluihin.

SBC Communications Inc. on johtava kansainvälinen tietoliikennetalo, jonka tytäryhtiöitä ovat mm. Southwestern Bell, Ameritech, Pacific Bell, SBC Telecom, Nevada Bell, SNET ja Cellular One. SBC Communicationsin palveluihin kuuluvat lähi- ja kaukopuhelut, langattomat palvelut, datapalvelut, nopeat Internet-palvelut, hakulaitepalvelut, kaapeli- ja satelliitti-TV sekä tietoliikennelaitteet ja turvaratkaisut. USA:ssa yhtiöllä on yli 61 miljoonaa kiinteää puhelinlinjaa ja 12,2 miljoonaa matkapuhelinasiakasta. SCB:llä in investointeja yli 20 maassa ja sen palveluksessa on yli 200 000 henkilöä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.