Nokia toimittaa WAP-ratkaisun Yhdysvaltoihin

Nokia ja yhdysvaltalaisoperaattori SBC Wireless ovat allekirjoittaneet monivuotisen sopimuksen WAP-ratkaisun toimittamisesta SBC Communicationsin GSM- ja TDMA-verkkoihin. Nokia toimittaa SBC Communicationsille Nokia Artuse Messaging Platform -yhdyskäytävän ja Nokia MAX -portaalin edistyneiden palveluiden kehittämiseksi SBC:n asiakkaille. Sopimukseen sisältyvät myös täydelliset asiakaspalvelut.

WAP-yhdyskäytävän ja Nokia MAX-portaalin avulla SBC Wireless kehittää portaalina toimivan kotisivun langattoman Internetin palveluille. Kotisivulla on linkkejä WAP-sovelluksiin, kuten ostos-, ravintola-, elokuva-, osakekurssi-, liikenne-, haku- ja uutispalveluihin.

SBC Communications Inc. on johtava kansainvälinen tietoliikennetalo, jonka tytäryhtiöitä ovat mm. Southwestern Bell, Ameritech, Pacific Bell, SBC Telecom, Nevada Bell, SNET ja Cellular One. SBC Communicationsin palveluihin kuuluvat lähi- ja kaukopuhelut, langattomat palvelut, datapalvelut, nopeat Internet-palvelut, hakulaitepalvelut, kaapeli- ja satelliitti-TV sekä tietoliikennelaitteet ja turvaratkaisut. USA:ssa yhtiöllä on yli 61 miljoonaa kiinteää puhelinlinjaa ja 12,2 miljoonaa matkapuhelinasiakasta. SCB:llä in investointeja yli 20 maassa ja sen palveluksessa on yli 200 000 henkilöä.
(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat