Mainos

Nokia tarjoilee kännyköitä kuin hampurilaisia

Kännykkävalmistaja Nokia ottaa vaikutteita pikaruokaravintoloilta yhteistyössään ulkopuolisten ohjelmakehittäjien kanssa. Matkapuhelimet nähdäänkin hampurilaisina ja puhelimiin ladattavat sovellukset ranskalaisina.

Näin ainakin johtaja Purnima Kochikar kuvailee Forum Nokia -ohjelmaa. Forum Nokia on erityisesti yhtiön ulkopuolisille ohjelmistokehittäjille suunnattu yhteisö.

- Kuten McDonald'sin pitää muistuttaa, että ranskalaiset tulevat aterian mukana, täytyy Nokian muistuttaa, että sovellukset tulevat kännykän mukana, Kochikar toteaa Forbesin haastattelussa.

Kochikarin mukaan tavoitteena on tuoda lähikaupan tuntua nettikauppaan, jonka pitää ottaa huomioon asiakkaat ympäri maailmaa. Nokia pyrkii haastamaan esimerkiksi Applen ja Googlen netissä toimivat sovelluskaupat.

Vetovoimaa pyritään lisäämään tarjoushinnoin ja myymällä esimerkiksi jalkapallofaneille suunnattuja taustakuvia. Pikaruokaketjuilta lainataan myös ajatusta siitä, että toisiinsa yhteensopivia tuotteita yhdistetään paketeiksi.

Nokia pyrkii haastamaan Applen myös kisassa älypuhelinmarkkinoiden herruudesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.