Mainos

Nokia Siemens yhteistyöhön Deutsche Telecomin kanssa

Nokia Siemens Networks (NSN) on sopinut Deutsche Telekomin kanssa, että yhtiö ottaa vastatakseen saksalaisyhtiön verkkojen ylläpidon.

Nokia Siemens Networks ja Deutsche Telecom aloittavat strategisen yhteistyön. NSN:lle siirtyy teleoperaattorin palveluyksikkö Vivento Technical Services ja sen 20 00 työntekijää Saksassa.

NSN on lisäksi saanut Deutsche Telecomilta viideksi vuodeksi laitetoimitus- ja palvelusopimuksia yhteensä 450 miljoonalla eurolla.

Nokia Siemens ylläpitämään Deutsche Telekomin verkkoja

Nokia Siemens Networks (NSN) on sopinut Deutsche Telekomin kanssa, että yhtiö ottaa vastatakseen saksalaisyhtiön verkkojen ylläpidon. NSN:lle siirtyy Deutsche Telekomin palveluyksikkö Vivento Technical Services ja sen 2000 työntekijää Saksassa.

NSN on lisäksi saanut Deutsche Telekomilta viideksi vuodeksi laitetilauksia. Sopimusten arvo on yhteensä 450 miljoonaa euroa.

Sopimus liittyy teleoperaattoreiden haluun ulkoistaa verkkojen käytännön operoinnin verkkovalmistajille, jolloin teleyhtiöt voivat keskittyä omien palvelujensa tarjoamiseen asiakkailleen. Nokia Siemensin ohella muun muassa Ericsson on kasvattanut voimakkaasti ylläpitotoimintojaan.

- Tämä sopimus on todiste siitä, että Nokia Siemens Networks on oikea kumppani Deutsche Telekomille, kun alalla on meneillään suuntaus ulkoistaa palveluja, NSN palveluyksikön johtaja Rajeev Suri sanoo.

NSN on tehnyt tähän mennessä 160 operointi- ja ulkoistussopimusta. Niihin liittyy usein teleyhtiöiden verkkojen ylläpidosta vastaavien työntekijöiden siirtyminen verkkovalmistajan palvelukseen.

NSN:lle tulee 2000 työntekijän lisäys tilanteessa, jossa yhtiö pyrkii vähentämään henkilöstöään tuhansilla ihmisillä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.