Mainos

Nokia saamassa suurtilauksen Intiasta

Nokia ja Kanadan Nortel Networks ovat saaneet suuret verkkotilaukset Intiasta. Intian matkapuhelinmarkkinat kasvavat tällä hetkellä nopeimmin maailmassa.

Nokia on saamassa satojen miljoonien dollarien arvoisen verkkosopimuksen Intiasta.

- Paikallisen operaattorin kanssa on laadittu aiesopimuspaperi, mutta sopimuksen sisällöstä ja yksityiskohdista keskustellaan edelleen, eikä mitään ole siis vielä allekirjoitettu, Nokia Networksin viestintäpäällikkö Tuula Putkinen vahvistaa.

Intian valtion omistaman Bharat Sanchar Nigam -yhtiön edustaja kertoi tänään, että yhtiö on solmimassa yhteensä 862 miljoonan arvoiset sopimukset gsm-laitteiden toimituksista Nokian ja kanadalaisen Nortel Networksin kanssa. BSNL:n markkinointijohtajan N.K. Manglan mukaan Nokian osuus kattaa noin neljä miljoonaa ja Nortelin noin seitsemän miljoonaa matkapuhelintilaajaa.

Putkisen mukaan Nokia toimittaa verkot Intian pohjoisosiin.

Nokian ja Nortelin Intian-valloituksesta on liikkunut julkisuudessa huhuja jo pitkään. Intian matkapuhelinmarkkinat kasvavat nopeimmin maailmassa. Maassa on yli 40 miljoonaa matkapuhelinasiakasta ja määrän uskotaan kipuavan jo ensi vuonna sataan miljoonaan.

Tänä päivänä neljällä sadasta intialaisesta on matkapuhelin, kun esimerkiksi Kiinassa kännykkää kantaa mukanaan 21 ja Euroopassa yli 60 prosenttia ihmisistä.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.