Mainos

Nokia painoi pörssin tänään laskuun

Helsingin pörssin lasku syveni tänään iltaa kohti, kun Nokian kurssi lähti laskuun myös New Yorkissa. Helsingissä Nokia halpeni melkein kolme prosenttia 38,22 euroon. Sen mukana myös Hex-indeksi tippui tiistaista 2,34 prosenttia 10 940,20 pisteeseen.

Nokia-rajoitettu portfolioindeksi oli sekin 1,05 prosenttia miinuksella. Helatorstain alla kauppaa käytiin melko rauhalliseen tahtiin. Vaihtoa oli kello 18:aan mennessä koossa hieman vaille 700 miljoonaa euroa. Soneran kurssi päätyi hitusen tiistaita ylemmäs 10,98 euroon.

Nousijoitten listalla noin 5 prosentin myötäisessä olivat mm. Silja, Hartwall, Kesko ja JOT Automation. Alkuviikosta nousussa ollut TJ Group taas tuli nyt kahdeksan prosenttia alaspäin. Keskeisistä toimialoista metsäyhtiöt olivat selvässä, keskimäärin noin 2,5 prosentin laskussa.

Metalliyhtiöiden kurssit vahvistuivat melkein puoli prosenttia, kun taas pankki- ja rahoitussektori oli niukassa 0,3 prosentin laskussa. Sammon kurssi kääntyi kaupankäynnin loppuhetkillä pieneen nousuun ja päätyi 9,89 euroon. Huomenna Helsingin pörssissä vietetään helatorstain vuoksi vapaapäivää.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.