Mainos

Nokia laskussa Helsingissä

Helsingin pörssi oli tänään vaihteeksi tukevassa laskussa. Myös Euroopan suurissa pörsseissä seilattiin pieneen vastatuuleen. Helsingin pörssin yleisindeksi painui lopulta 1,6 prosenttia 5016 pisteeseen.

Helsingin pörssin alavirettä tahditti Nokia, joka kertoo huomenna alkuvuoden tahdeistaan. Kännykkäjätin osake laski 3,8 prosenttia 10,13 euroon.

Myös viime aikoina vahvassa vireessä olleet pankkiosakkeet olivat alamäessä niin meillä kuin Euroopan suurissakin pörsseissä. Pankkiosakkeita painoi alas muun muassa sveitsiläisen pankkijätin UBS:n kertomat mollivireiset tulosluvut. Helsingin pörssissä Nordean osake pakitti 6,4 prosenttia 4,72 euroon. Pohjola Pankin osake niiasi puolestaan 0,2 prosenttia 4,74 euroon.

Mediayhtiö Talentum antoi tänään tulosvaroituksen ja ilmoitti aloittavansa yt-neuvottelut. Tavoitteena on säästää noin 50 henkilötyövuotta vastaava määrä eli 3,5 miljoonaa euroa. Syynä on mediamainonnan vähentyminen tammi-maaliskuussa. Yhtiön tammi-maaliskuun liikevaihdon arvioidaan laskevan sen takia neljänneksellä ja liikevoiton kääntyvän tappioksi.

Talentumin osake laski keskiviikkona 7,2 prosenttia 1,55 euroon.

(MTV3-STT)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.