Nokia kehittelee matkapuhelintelevisiota

Nokia ja muut suuret matkapuhelinyritykset ovat aloittanet yhteistyön kehitttääkseen puhelimiin televisio-ohjelmien kaltaisia sisältöpalveluja.

Nokia valmistelee yhdessä muiden suurten matkapuhelinvalmistajien kanssa televisio-ohjelmien tuontia matkapuhelimiin. Nokian lisäksi yhteistyössä ovat mukana Motorola, Siemens, Sony Ericsson ja NEC. Yhtiöt kertoivat yhteistyöstään tänään lehdistötiedotteella.

Yhtiöiden tavoitteena on, että matkapuhelimilla voidaan seurata televisio-ohjelmien kaltaisia sisältöjä, jotka välitetään katsojille matkapuhelinverkon välityksellä. Matkapuhelintelevisiopalveluita ollaan jo nyt tuomassa markkinoille Japanissa. Euroopassa matkapuhelintelevisiopalveluiden arvioidaan käynnistyvän ensi vuoden lopulla.

-Matkapuhelintelevisio on yksi kiinnostavimmista uusista kuluttajille suunnatuista palveluista. Viestintäväline, joka kykenee vastaanottamaan televisiolähetyksiä ja viestimään matkapuhelinverkon välityksellä, avaa mahdollisuuksia innovatiivisille ja jännittäville uusille palveluille, johtaja Seppo Sutela toteaa Nokian lehdistötiedotteessa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat