Mainos

Nokia julkisti N-Gage-pelipuhelimensa

Nokian N-Gage-pelipuhelimen myynti käynnistyi tänään yhtä aikaa 60 maassa. Samalla Nokia astuu uuteen kovaan kilpailuympäristöön.

Matkapuhelinyhtiö Nokia teki tänään historiaallisen siirron. Se toi samanaikaisesti 60 maassa markkinoille puhelimen, jolla voi myös pelata. Uutta puhelinta tai peliä esitelläänkin siksi tavaratalojen peliosastolla. Näyttävästi kampanjoitu pelipuhelin kohoaa silti parhaimmillaankin vain murto-osaan Nokian laitemyynnistä.

Nokialle N-Gage on valtava ponnistus ja pelkästään markkinointiin uppoaa tänä vuonna noin 200 miljoonaa euroa.

- N-Gagen markkinointi on suunniteltu siltä pohjalta, että nyt astutaan täysin uuteen teollisuuteen. Tämä taas arkoittaa sitä, että markkinointibudjetin täytyy olla vastaavaa luokkaa, sanoo johtaja Jukka Hosio Nokia, Enertainment & Mediasta.

Tänään Nokian N-Gageen oli myytänänä kuusi peliä, mutta todelliseen sisältökilpailuun yhtiö pääsee kiinni vasta kun se voi esitellä pelin, jota voi pelata vain Nokian laitteella. Aikuisille suunnatun laitteen hinta on noin 300 euroa. Kilpailijan koneen ilman puhelinta saa alle puoleen hintaan. Tämän lajin voittaa kuitenkin lopulta se, jolla on parhaat pelit.

(MTV3)

(Talousuutiset 07.10.2003).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.