Mainos

Nokia järjesteli johtokuntaansa

Nokia IP Mobility -yksikön johtaja, JT Bergqvist ja Nokia Mobile Software -yksikön johtaja Pertti Korhonen on nimitetty Nokianjohtokuntaan. Nokia kertoo vahvistavansa nimityksillä johtokuntaa tärkeiden ydinliiketoimintojen alueilla.

Tekniikan tohtori JT Bergqvist tuli Nokian palvelukseen vuonna 1983 ja vuodesta 1988 hän on toiminut Nokia Networksissa useissa markkinoinnin, myynnin ja liikkeenjohdon tehtävissä. Tällä hetkellä hän toimii IP Mobility Networks -yksikön johtajana.

Diplomi-insinööri Pertti Korhonen on työskennellyt Nokiassa vuodesta 1986 useissa tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä logistiikan johtotehtävissä. Vuonna 2001 hänet nimitettiin uuden Mobile Software -yksikön johtoon.

Samanaikaisesti Mikko Heikkonen on pyytänyt vapautusta johtokuntatyöskentelystä vedoten henkilökohtaisiin syihin. Hän jatkaa Nokia Networksissa asiakastiimien johtoryhmän vetäjänä sekä vastaa jatkossa Aasian ja Tyynenmeren alueen operaattoriasiakkaista.

Muutosten jälkeen Nokian johtokuntaan kuuluvat 1. heinäkuuta alkaen Jorma Ollila (puheenjohtaja), Pekka Ala-Pietilä, Matti Alahuhta, Sari Baldauf, JT Bergqvist, Olli-Pekka Kallasvuo, Pertti Korhonen, Yrjö Neuvo, Veli Sundbäck ja Anssi Vanjoki.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.