Mainos

Nokia esitteli videopuhelimen

Nokian uudessa 3650-puhelimessa on muun muassa sisäänrakennettu korkearesoluutioinen kamera, videokamera ja videokuvan katselumahdollisuus.

Nokia esitteli tänään Marseille'ssa uuden videopuhelimen. Nokia 3650-puhelimessa on sisäänrakennettu korkearesoluutioinen kamera, videokamera, videokuvan katselumahdollisuus ja multimediaviestintäominaisuudet. Kyseessä on kolmitaajuuspuhelin, joka toimii viidessä maanosassa GSM 900/1800/1900 -taajuuksilla. Puhelimen toimitukset käynnistyvät vuoden 2003 alussa.

-Nokia 3650 on ensimmäinen Pohjois-Amerikan markkinoille toimitettava puhelin, jossa on sisäänrakennettu kamera, kertoo Nokia Mobile Phonesin Imaging-liiketoimintayksikön johtaja Juha Putkiranta.

Nokia 3650:ssa on VGA-resoluutiolla varustettu digitaalinen kamera sekä 176 x 208 pikselin värinäyttö. Puhelimessa on myös videopätkien kuvaukseen käytettävä camcorder-sovellus sekä RealOne Player -sovellus, joka mahdollistaa videokuvan lataamisen ja katselun myös ajantasaisena suoratoistona. Multimediaviestintäominaisuudet mahdollistavat tekstin, kuvien, äänen ja videokuvan lähettämisen toiseen MMS-ominaisuuksilla varustettuun laitteeseen tai vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen.

Uutuuspuhelin painaa 130 grammaa, ja siinä on 4 megatavua käyttäjämuistia. Sitä voi halutessaan kasvattaa muistikortilla, jolloin puhelimeen mahtuu enemmän kuvia, pelejä ja muita tiedostoja.

Nokia esitteli tänään Marseille'ssa myös joukon muita uutuusmalleja, kuten 3510i -puhelimen, jossa on värinäyttö sekä multimediaviestintäominaisuudet. Tämän puhelimen toimitukset alkavat Euroopassa ja Afrikassa vuoden 2002 viimeisellä neljänneksellä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.