Mainos

Noin 20 000 jäsentä luopui HPY Holdingin osakkeista

HPY Holdingin mukaan noin 20 000 jäsentä päätti luopua osakkeista ja toimitti osuuskunnalle valtuutuksen osakekaupan järjestämiseksi puolestaan. Kaikkiaan noin 100 000 HPY:n jäsentä käytti hyväkseen osuuskunnan jäsenpalvelua yhtiömuodon muuttumiseen liittyvissä osakejärjestelyissä. Heistä yli 75 000 perusti henkilökohtaisen arvo-osuustilin osuuskunnan jäsenpalvelun kautta, HPY Holding kertoo. HPY Holdingista arvioidaan, että lisäksi noin 50 000 osuuskunnan jäsentä on käynyt henkilökohtaisesti perustamassa pankkiin tai pankkiirilaitokseen arvo-osuustilin.

Myyntiin tulevien HPY Holdingin A-osakkeiden määrä lisääntyy alustavien tietojen mukaan 3,1-3,5 miljoonaan osakkeeseen. Lopullinen myyntiin tuleva osakemäärä julkistetaan arviolta kesäkuun 21. päivä eli sen jälkeen, kun niin sanottu peruutusaika on kulunut umpeen. Lopullinen kauppahinta ratkeaa myöhään keskiviikkona sijoittajien tarjousten perusteella. Jos hinta ei tyydytä, osakkeiden myynnin voi vielä perua torstaina ja perjantaina.

Myyntimahdollisuus oli osa HPY:n suurta rakennejärjestelyä. Kyse on HPY:n osuustodistuksen muuttamisesta sen toimintaa jatkavan HPY Holdingin osakkeiksi. Yhdellä osuustodistuksella saa 150 osaketta. HPY Holding pyritään viemään pörssiin heinäkuun alussa. Ensi kesänä se on tarkoitus yhdistää edelleen Helsingin Puhelimeen. HPY on Helsingin Puhelimen suurin omistaja runsaan 68 prosentin osakeosuudella.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.