"No nyt selvisi, mihin kansanedustaja tarvitsee torkkupeittoja"

Iltalehden eilinen uutinen Kokoomuksen kansanedustajan Sampsa Katajan esiintymisestä humalassa eduskunnan täysistunnossa on synnyttänyt vilkkaan keskustelun MTV3 Uutisten Facebook-sivulla ja uutisen kommentoinnissa. Katajaa on pääsääntöisesti moitittu, mutta tunnustusta on myös kehuttu.

– Tämän takiahan kansanedustajille ne torkkupeitotkin hommattiin, ei minulla ole työmaalla henkilökohtaista peittoa, eräs lukija kommentoi

Koko viikon jatkunut kriittinen keskustelu siitä, miksi valtakunnan ykköstyöpaikalla voi työskennellä humalassa, jatkui.

– Ja näiden käsissä on meidän asiat. Ei voi kuin ihmetellä, missä mennään.

– Valtakunnan asioista puhuminen ja päättäminen humalassa on valtiopetos.

– Jos tavallinen työntekijä kännää töissä, niin potkut tulee. Valvontaa eduskuntaan.

"Muutkin kuin perussuomalaiset"

Moni lukija kiitti, ettei vain perussuomalaisten toilailuista uutisoida.

– Wau, ihanko tosi, ettei vain perussuomalaisten edustaja ole pienissä häissä.

Joku lukija tosin uskoi juuri perussuomalaisten vuotaneen Iltalehdelle kokoomusedustajan viime joulukuisen humalatilan, kun perussuomalaisten kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen päätyminen humalassa moottoripyöräjengi Bandidoksen tiloihin levisi uutisiin.

"Demarien juonia"

Kataja sai myös puolustajia.

– Olihan hän tuhannen päissään, kun katsoin videon, mutta hän myönsi tapahtuneen. Arviointivirheitä tapahtuu itse kullekin eli täysin anteeksi annettavaa touhua. Hän yritti ainakin hoitaa hommansa!

Sampsa Kataja myönsi Iltalehdelle puhuneensa täysistunnossa humalassa ja pyysi anteeksi. Kataja kertoi olleensa illan aikana SDP:n tilaisuudessa, jossa oli tarjottu alkoholia. MTV3 Uutisten nettisivujen lukijat näkivät tässä "salajuonen".

– Demarien juonia, mitä lie tyrmäystippoja laittaneet glögiin.

– Ne on yksiä pirulaisia ne demarit, kun laittavat alkoholia viinaan. Niiden syytä koko juttu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat