Mainos

NIVEA SUN Light Feeling -aurinkovoide

Nauti auringosta. Unohda tahmea iho

Me kaikki tarvitsemme auringon antamaa voimaa ja energiaa. Auringonpaisteesta ei kuitenkaan voi nauttia mielin määrin ilman asianmukaista aurinkovoidetta, sillä iho tarvitsee tehokkaan suojan haitallisia ultraviolettisäteitä vastaan.

NIVEA SUN -aurinkovoiteiden ansiosta auringosta voi nauttia huoletta. NIVEA SUN Light Feeling mullistaa auringolta suojautumisen täysin! Se on ensimmäinen aurinkovoide, jossa yhdistyy turvallinen suoja ja ihanan kevyt tunne iholla.

NIVEA SUN Light Feeling on yhtä kevyt kuin kevyin ja nopeimmin imeytyvä vartalovoide. Se ei tunnu iholla kalvomaisena ja tahmeana kuten useat muut aurinkosuojat.

NIVEA SUN Light Feeling vapauttaa nauttimaan auringosta! Kuluttajatesteissä se sai erityistä kiitosta miellyttävästä, ja ihanasta tunteesta iholla.

Voide imeytyy nopeasti, se ei tahraa eikä jätä voidejäämiä iholle. Voiteen sisältämä UVA/ UVB-suodatin suojaa tehokkaasti auringon aiheuttamalta palamiselta ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. NIVEA SUN Light Feeling -aurinkovoide suojaa ihon välittömästi levittämisen jälkeen.

NIVEA SUN Light Feeling -aurinkovoiteen salaisuus

on sen ainesosissa. Voiteessa on käytetty erityisen kevyitä öljyjä ja innovatiivisia suodattavia aineita, jotka yhdessä suojaavat auringon haitoilta. Voide levittyy helposti ja nopeasti. Se on rasvaton ja eikä se tahraa. NIVEA SUN Light Feeling -aurinkovoide täyttää kriittisen kuluttajan tarpeet ja odotukset. Aurinkovoiteessa on kolme suojakerroinvaihtoehtoa: 6, 10 ja 20.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.