Mainos

NIVEA-hiustenmuotoilutuotteet hoitavat ja luovat upean tyylin

NIVEA valtaa jälleen uuden markkinan – hiustenmuotoilutuotteet täydentävät viime vuonna lanseerattuja hiustenhoitotuotteita. Nyt NIVEA tarjoaa kaiken naisten ja miesten ihon-, kauneuden- ja hiustenhoitoon.

NIVEA-hiustenmuotoilusarjaan kuuluu 15 tuotetta: viisi muotovaahtoa, viisi hiuskiinnettä, kaksi muotoilugeeliä, kiiltosuihke, geelivoide ja suoristava hoitovoide. Tuotteet on ryhmitelty vaikutusten mukaisesti sarjoihin.

Muotoilu vahvistaa hiuksia

NIVEA-tuotteet tunnetaan hoitavuudestaan. Vaikka yleensä muotoilutuotteiden ajatellaan vahingoittavan hiuksia, NIVEA-hiustenmuotoilutuotteissa hoitavuus yhdistyy pitoon ja tehoon. Tuotteiden avulla vauhdikaskin muotoilu on mahdollista ilman keinotekoista tai kovaa tunnetta hiuksissa.

Kaikissa muotoilutuotteissa on ainutlaatuinen Vitamin Fix System, joka pitää hiukset paikoillaan koko päivän hoitaen niitä samalla. Vitamin Fix System yhdistää muotoilevat polymeerit, B3-vitamiinin ja B5-provitamiinin. B3-vitamiini parantaa hiusten ja hiuspohjan kuntoa, B5-provitamiini kosteuttaa ja tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät.

Muotovaahtojen Thermo Care Formula tarjoaa hiuksille sekä passiivisen että lämpöaktiivisen lämpösuojan. Koostumus muodostaa jokaisen hiuksen ympärille lämmöltä suojaavan kerroksen. Lisäksi koostumuksen hoitava Nutri Vitamin -yhdistelmä aktivoituu hiustenkuivaajan lämmössä, joten hiukset eivät rasitu ja kuivu föönatessa.

NIVEA-hiustenhoitotuotteet ovat olleet menestys

Suomalaiset ovat ottaneet syksyllä 2008 lanseeratut NIVEA-hiustenhoitotuotteet innostuneesti vastaan. Tuotteiden myynti on ylittänyt niille asetetut tavoitteet niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa.

Myydyimmiksi tuotteiksi ovat nousseet kuivien ja vaurioituneiden hiusten NIVEA Intense Repair -sarja sekä värjättyjen hiusten NIVEA Color Protection -sarja. Erikoistuotteiden yllättäjä on ollut suoristava NIVEA Straight & Easy -hoitovoide, josta on lyhyessä ajassa tullut todella suosittu. Suoristavan hoitovoiteen pakkaus uudistuu nyt vaaleanpunaiseksi.

NIVEA-nettisivuilla on toukokuusta lähtien runsaasti tietoa hiustrendeistä ja Sally Brooksin asiantuntijavinkkejä. Tutustu osoitteessa www.nivea.fi/styling.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.