Nivea Aqua Sensation Day Care sai testiryhmäisiltä 3,9 Helmi-pistettä

Helmi ja Nivea antoivat 20 naiselle mahdollisuuden testata Nivean Aqua Senation Day Care -voidetta. Ryhmäläiset kokeilivat tuotetta kahden viikon ajan ja arvioivat sitä Helmi-pisteillä 1-5. Kokonaisarvosanaksi tuli hienot 3,9 pistettä. Testiryhmäläiset olivat tuotteeseen erittäin tyytyväisiä.

Ryhmäläiset saivat kokeiltavakseen Aqua Sensation Day Care -voiteen, joka sisältää kurkku-uutetta, virkistää kasvot ja tuntuu iholla raikkaan viileältä. Magnesium ja ginseng häivyttävät väsymyksen merkit kasvoilta nopeasti. Voide sopii erinomaisesti myös meikinalusvoiteeksi. Sen sisältämä UVA- ja UVB-suoja sekä E-vitamiini suojaavat ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta ja auringonvalon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Parhaiten tuote sopii normaali- ja sekaihoisille.

Kokosimme yhteen kaikkien vastanneiden mielipiteet tuotteesta.

Ihanan kevyt ja kosteuttava

Aqua Sensation Day Care -voide sai kiitosta muun muassa hyvästä imeytyvyydestään, raikkaudestaan ja hyvästä tuoksustaan. Testiryhmäläisten mielestä tuote kosteutti tehokkaasti, ja sopi hyvin myös meikinalusvoiteeksi. Tuote sai kiitosta myös koostumuksesta, joka häivytti väsymyksen merkit iholta pois.

Laura:

Tuote oli miellyttävän tuntuinen kasvoilla. Koostumus oli sopivan kevyt ja kosteutti ihoa hyvin.

nainen :

Ihanan kevyt ja kosteuttava. HYVÄ voide.

Pirkko:

Nostalgisen Nivean tuoksua raikkaana ja kevyenä kasvovoiteena, mikäpä sen parempaa! Imeytyi nopeasti jättäen ihon raikkaaksi ja virkistyneen tuntoiseksi. Ei moitteita, mutta ellei pidä Nivea tuoksusta, voi se olla ainoa miinus.

Annakka73:

Päivävoiteen mieto kurkun tuoksu ja sinertävä väri miellyttivät. Voide on koostumukseltaan kevyttä ja imeytyy hyvin. Kuten pakkauksessa luvattiin, voide häivytti väsymyksen merkit nopeasti. Miinuksia omalla kohdalla voide sai siinä, ettei sen suojakerroin riittänyt hellejaksolla vaalealla iholla. Silloin jouduin turvautumaan kasvojen aurinkovoiteeseen. Muuten meni hyvin.

CRUSh:

Nopeasti imeytyvä, mattapinnan ja pehmeän tunteen iholle jättävä perustuote. Sopiva normaalille iholle, joka ei vaadi liikoja ja henkilölle, joka pitää raikkaan sporttisesta tuoksusta kasvovoiteessa.

Varesvuori:

Voide kosteutti ja imeytyi hyvin.

emma v.83:

Päivävoide oli ihanan raikas iholla ja imeytyi hyvin. Tuoksu oli hyvä vaikka hiukan tulikin mieleen joku miesten tuoksu. Loistava kesärasva! Talvisin ihoni kaipaa kuitenkin enemmän kosteutta.

Tuoksusta monta mielipidettä

Kritiikkiä tuote sai vain vähän. Tuotteen tuoksu ja imeytyvyys jakoivat mielipiteet.

Liinu:

Imeytyi todella hyvin ihoon. Epäilen kuitenkin, että talvella tarvitsisin hiukan tuhdimpaa voidetta meikin alle. Yövoiteeksi taas voide sopi mainiosti keveytensä vuoksi. Tuoksu ei ollut mieleeni, mutta siihen tottui ajan myötä.

Pippa:

Hyvä perusvoide, itselleni hieman turhan paksu päivävoiteeksi, mutta toimi meikin alla. Jätti ihon pinnan tahmeaksi ja tuntui kuin se ei olisi imeytynyt kokonaan. Hyvä ei-Niveamainen tuoksu!

Mira:

Voide oli ihan ok, mutta ei todellakaan sieltä parhaimmasta päästä mitä itse olen käyttänyt. En välttämättä lähtisi itse ostamaan tuotetta.

ritulii:

Kosteuttava, kevyt kesään sopiva päivävoide sekaiholle. Ainoa miinuspuoli oli voimakas tuoksu.

Mtv3helmi:

Hyvä tuoksu ja koostumus. Tuntui kevyeltä levittää. Valitettavasti yksi piste pois, sillä meikin alla kosteusvoide tuntui raskaalta (tämä vaikka annoin voiteen imeytyä ihoon jopa 30min ennen meikin laittamista).

Viisi helmeä

Aqua Sensation Day Care sai testiryhmäläisiltä paljon kiitosta. Tätä tuotetta tullaan käyttämään jatkossakin.

Jekku:

Tuote oli raikas, helposti levittyvä ja hyvin imeytyvä. Meikkivoiteen alla täydellinen voide, ei liian kevyt mutta ei liian rasvainenkaan. Toi raikkaan tunteen kasvoille. Suosittelen!

lkoo:

Aion ostaa jatkossakin tuotetta. Toimi ihollani todella hyvin. Raikas hyvä tuoksu, imeytyi nopeasti ja helppo levittää tuovat pisteitä. Ja jotenkin myös erittäin riittoisa, vaikka purkki oli pieni.

hasu:

5 helmeä, sillä tuote oli hyvä, miellyttävä käyttää ja ihoni näytti eloisammalta.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat