Nina Mikkonen tituleeraa itseään jo yksinhuoltajaksi

Miehensä vakavasta sairaudesta selviävä Nina Mikkonen tituleeraa itseään blogissaan jo yksinhuoltajayrittäjäksi. Voimaa arjen pyörittämiseen hän kertoo saavansa musiikista.

Nina Mikkonen titlueeraa itseään blogissaan jo yksinhuoltajayrittäjäksi. Aviomies Timo T.A Mikkonen sai vakavan sairauskohtauksen lokakuun alussa ja arjen pyörittäminen on täynnä kiirettä.

– En ole ehtinyt aikoihin katsoa televisiosta kuin uutiset, jos aina niitäkään. Jos aika on ollut kortilla ennenkin, niin näin yksinhuoltajayrittäjänä se on sitä vieläkin enemmän, hän kirjoittaa.

Apua ja lohdutusta Nina on hakenut musiikista. Lisäksi se auttaa keskittymään.

– Kaikkea työtä ei vain ehdi tehdä poikien nejätuntisen koulupäivän aikana, enkä halua typistää heidän riemuaan ja elämäänsä vaatimalla vähän päästä hiljaisuutta. Heillä kun on ihan riittämiin kestämistä elämäntilanteessamme muutenkin. Ystävä neuvoi: kuuntele kuulokkeilla rauhoittavaa musiikkia samalla kun teet sellaista johon tarvitset häiriötöntä keskittymistä. Hyvä ajatus, mietin, mutta en voi sulkea poikia pois kuulostani. Se olisi jo heitteillejättöä.

Musiikki auttaa kuitenkin tekemään töitä yksinollessa, sillä Ninan mukaan "hiljaisuuskin voi huutaa".

– Ei minusta parempaa ihmistä tullut, mutta nyt tiedän mikä avuksi, kun on selvittävä elämän äänten ”hyökätessä päälleni”, hän kirjoittaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja