Nina Mikkonen ruotii blogissaan kohusuhteiden uutisointia

Reservin majuri Timo T.A. Mikkosen Nina-vaimon mielestä naistoimittajat kirjoittavat ivallisia parisuhderaportteja julkkisten eroista.

Nina Mikkonen ottaa Ilta-Sanomien nettisivuilla pitämässä Suorat sanat -blogissaan kantaa julkkiseroihin. Mikkosen mielestä toimittajat kirjoittavat ivallisia parisuhderaportteja, joissa miehistä tehdään syyllisiä.

Sarasvuo Kuitunen, GustafssonMeriläinen … He saavat nyt vuorostaan maistaa kaikkitietävän median oikovaa kättä, joka riemulla hyödyntää lukijakuntansa tunnemaailman viha–kateus -akselia, Mikkonen kirjoittaa.

Hänen mielestään media syöttää lukijoille puolitotuuksia ja suoranaisia valheita julkkispariskuntien elämästä.

– Toimitukset ovat vuosi vuodelta naisistuneet, mutta uutisointi ei ole empatisoitunut, julmistunut kyllä. Naistoimittajat kirjoittavat oikein kilvan mitä ivallisempia ja mielikuvitusta suruttomammin ruokkivia parisuhderaportteja. Miehet ovat useimmiten tulilinjalla, oli syytä tai ei, Mikkonen kirjoittaa.

Hänen mielestään ikäero ei ole parisuhteelle este. Timo T.A. Mikkosella, 62, ja Ninalla, 45, on ikäeroa 17 vuotta.

– Jos puolisosi alkaa henkisesti tai ruumiillisesti muistuttaa vanhempaasi tai sisarustasi, onko sinun tyydyttävä jarruttelemaan elämäniloasi ja -nälkääsi? Mikkonen kysyy Ilta-Sanomien nettisivuilla pitämässä blogissaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat