Nina Mikkonen raivostui: Lapsia kohdellaan kuin karjaa

Nina Mikkonen kauhistui lastensa koulukyytien olosuhteista.

Rajusti Nälkäpäivä-kerääjiä vastaan syyskuun loppupuolella noussut Timo T.A Mikkosen vaimo Nina Mikkonen nousee nyt barrikadeille lastensa koulumatkojen olosuhteista. Mikkosta huolestuttaa erityisesti se, etteivät päättäjät ole ymmärtäneet lasten koulumatkojen tärkeyden roolia. Mikkoset ovat ilmaisseet huolensa lastensa epäpätevää taksikuskia vastaan.

– Rajaseudun ja taajamien ulkopuolella asuvat vanhemmat, jotka laittavat aamuisin lapsensa koulutielle, toivovat, ettei lapsia kohdeltaisi kuin karjaa. Pakkopaketteina ja vakiotienestinä – Lapset kun ovat edelleen kalleinta, mitä meillä vanhemmilla on, Mikkonen suivaantuneena blogissaan.

Kohu kuitenkin nousi, kun Mikkoset hakivat kunnalta kilometrikorvauksia lastensa kyyditsemisestä kouluun epäilyttävien koulumatkojen takia. Myrskyisä vastaanotto sai kuitenkin Nina pohtimaan leimautumista suomalaisessa yhteiskunnassa.

– Mitä tästä opimme? Kaikki vanhemmat, jotka siis uskaltavat vaalia oikeuksiaan ja perustellusti anoa tukea lapsilleen näiden turvalliseksi ja stressittömäksi kokemaa koulukyytiä, saavat heti leiman, hän lataa blogissaan.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja