Nina Mikkonen: Kiitos myötäelämisestä

Aviomiehensä Timo T.A. Mikkosen puolesta lukuisia rukouksia yläkertaan lausunut Nina Mikkonen kiittää kaikkia ihmisiä heidän lähettämästään tuesta.

Nina Mikkonen on elänyt viimeiset pari viikkoa elämänsä kovimpia viikkoja. Aviomies sai täysin yllättäen vakavan aivoinfarktin lokakuun 1. päivä heidän kotonaan Myrskylässä. Aivohalvauksen seurauksena Timo T.A. menetti näkökykynsä. Hän on ollut tehohoidossa Meilahden sairaalassa jo kahden viikon ajan.

Nina Mikkonen on kertonut julkisuudessa olevan nyt kovilla, mutta vaikeista ajoista huolimatta lapsiperheen arkea on pakko pyörittää.

Lausuntojen antaminen julkisuuteen tuntuu välillä raskaalta, mutta Nina Mikkonen viestitti Viihdeuutisille kiitoksen myötäelämisestä.

– Kiitos myötäelämisestä. Arvasit oikein, perheelle on nyt annettava rauhoittumisen aika. Palataan asiaan joskus tuonnempana, Mikkonen vastaa viestiin kohteliaasti hymiön kera.

Nina Mikkosella on miehensä kanssa kaksi poikaa, 9-vuotias Mikael ja 8-vuotias Matias.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja